söndag 22 februari 2015

Vårstädning!

Nu börjar det att klia i fingrarna och jag börjar känna ett riktigt sug efter att börja städa i trädgården. Fast jag väntar litet till.

I stället blev det en liten runda med kameran. Inte så mycket egentligen att fota. Den rödbladiga ormhasselns hängen fastnade i kameralinsen, små och knubbiga...

och hos den vanliga hasseln, är de långa och gula.

Flertalet av mina tulpaner är på väg upp, känns litet tidigt men är det meteorologisk vår, så är det!

6 kommentarer:

  1. Hei! Deilige vårbilder. Snøklokkene dine har kommet langt. Mine titter så vidt opp. Her er det flere minus om natta, så det går sakte framover, men det er vår. God kveld! Anne

    SvaraRadera
  2. Städa i landen får nog vänta ett bra tag till hos mig. Det är blött och i helgen kom ett bakslag i form av snö. Men lite vårblommor har sllt börjat titta upp. i växthuset sticker mina tulpaner och Irisar upp.. Så fina bilder på hängena. de röda gillar jag skarpt.
    Ha en fin början på veckan
    Kram Meta

    SvaraRadera
  3. Visst kliar det i fingrarna! Att börja städa i trädgården känns lite tidigt för mej! Vi fick mera snö igår och mera är visst på väg. Jag väntar i det längsta med städningen. Men visst längtar man! Man känner ändå att våren är på väg, det märks på ljuset om inte annat!
    Ha en fin vecka!
    kram
    Lisa

    SvaraRadera
  4. Hmmm, jag började faktiskt vårstäda lite idag. Räfsade ihop hundratals nerblåsta björkkvistar. Så härligt att vara ute och jobba lite igen!
    Ha det gott, kram, Monica

    SvaraRadera
  5. Oh, så mycket fint i din trädgård redan. Men det är klart, du bor söderöver du!!! Än har jag inte känt något trädgårdssug, det är alldeles för kladdigt, lerigt och blött ute. Men det stämmer inte, för när jag gick en runda i helgen kom jag på att det skulle vara kul att börja spola av vårt berg, vi får ju göra det varje vår annars börjar det gro i blad och barr som kommer dit på vintern. Så jag har nog lite lust i alla fall!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  6. Trevliga vårtecken! Kliar i fingrarna här också, och det finns en hel del att göra med nerblåsta eklöv och grenar.

    Allt gott
    Anette

    SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja