torsdag 23 oktober 2014

Före- och efterbild!

Foto: SkandiaMäklarna
När vi var och tittade på vårt nuvarande hus i mars 2011 så såg entrén ut så här. Det som fanns var i stort sett bara en gräsmatta, stengång och ett staket. Jag brydde mig inte så mycket om det utan tyckte bara att det var bra att det var tomt, ett vitt papper. Ja, ja så vitt är det väl inte utan mer grådaskigt!

Så här såg det ut i augusti i år. Nu är det inte riktigt rättvist att visa en bild från mars och jämföra med en bild från augusti men på något sätt är det litet roligare och se hur växtligheten ser ut, eller hur!

Jag undrar hur det ser ut om tre år. Förhoppningsvis är då gräset borta och träden har vuxit till sig. Fler häckar och städsegrönt har kommit till. Bråttom som jag alltid har skulle jag vilja att det redan var uppvuxet. Så jag måste sansa mig och se till det som är gjort och vara nöjd och inte se till det som inte är gjort och vara missnöjd. Inte alltid helt lätt!

13 kommentarer:

 1. Så otroligt mycket mer inbjudande det ser ut på den undre bilden! Du är verkligen duktig på trädgårdsplanering! Jag tycker inte alls att det verkar som du är otålig, du planerar ju bara framåt, det måste man ju...
  Jag önskar, att jag hade haft dig till hjälp att planera ibland!
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Verkligen skillnad! Nu syns det att det är nån som gillar platsen och bryr sig sim bor där. Hemtrevligt och snyggt. Om jag var tvungen att välja mellan ett tomt utrymme och en trädgård helt utan tanke, så skulle jag hellre börja med den tomma.
  Ni har varit väldigt duktiga.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt vilken förändring! Och på så kort tid!! Väldigt fint!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 4. Tänk, att det alltid är lika kittlande kul att få se före- och efterbilder! Oj, vilken skillnad och så bra att det inte var så mycket gjort - bättre det än en massa buskar och jox som man inte vill ha!
  En otrolig förändring! Så duktiga ni är och er smak gör verkligen huset rättvisa! Ursnyggt!
  Ha det fint!
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Vilken skillnad! Men ibland är det onekligen bättre om trädgården är ett "vitt papper" så man slipper besväret med att börja ta bort det man kanske inte vill ha. Du gör det verkligen fint och hemtrevligt ser det ut.
  Må så gott!
  Annika

  SvaraRadera
 6. Stor skillnad!!
  Det ser så fint ut nu!!
  Kram
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Hei! Det er så morsomt å se før- og etterbilder. Huset og hagen passer kjempefint sammen. Dyktig har du vært. Ha det godt! Anne

  SvaraRadera
 8. Vilken skillnad till det bättre förstås. Så mycket ni har fått att växa och det se så inbjudande ut. Kan förstå att du valde det huset för det första är det så fint och att få göra allt som man vill utan att gräva bort först.
  Ha en fin kväll.
  Kram Meta

  SvaraRadera
 9. Men du, så fint! Från början alltså! Det är väl underbart med det avskalade......Nu försökte jag skoja! Det är inte sant så fint du har gjort det, det är så jag får sådana där riktiga myskänslor och vill flytta. Tänk, jag har hört sägas, tidigare, förr om åren, att det har ingen betydelse hur det ser ut i trädgården om man skall sälja hus - det här om något bevisar väl motsatsen! Så fantastiskt fint! Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Så fint! Å, vad duktig du är på att planera och snabbt har det gått också tycker jag, även om du själv är otålig. Vet precis hur det känns att se till det som inte är gjort istället för att glädjas med det som faktiskt är gjort. 😊
  Kram cathrine

  SvaraRadera
 11. Oj vad bra det har blivit! Och det ska bli riktigt spännande att se vad som händer nästa tre år!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 12. Jippi va kul! Jag gillar före och efter bilder:) Vilken skillnad det är med alla fina växter du fått dit!! Jag känner igen det där...man känner sig inte riktigt nöjd utan vill se mer och mer förändring, Man tänker inte på allt som redan gjorts. utan framåt till nya mål. Tur att det då finns bilder som visar att det verkligen redan hänt massor:))
  Tack för ett inspirerande inlägg!

  SvaraRadera
 13. Vilken skillnad! Alltid kul att se före och efter bilder!

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja