måndag 15 december 2014

Julen närmar sig!

Ja, det blev inte så mycket av den där Luciastormen, kändes nästan litet som falskalarm här hos oss.

Hur går det med julförberedelserna hos dig? Hos mig går det faktiskt trögt. Har så svårt att få julfeeling med plusgrader och gröna gräsmattor.

11 kommentarer:

 1. Ingen storm här heller, tack och lov!
  Vilken jättevackert julstjärna du visar, men jag håller med - den riktiga julstämningen infinner sej inte, Vi har visserligen haft lite frost och liiite, lite blötsnö kom i lördagskväll, men den är ju redan borta.

  Inga vidare julförberedelser här. Förbereder mest en lite bjudning på fredag, samt julkonserten på söndag, sen har jag inte tänkt så mycket längre! :)
  Ha en fin start på veckan!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Det är bara att gilla läget och gör det bästa av situationen. det lär nog bli fler såna här år framöver. Stormen den vet jag inte vad det tog åt för här var det inget vidare till blåst även om vi fick en dm snö som är borta nu, Bara barnens stora rullade bollar är det små rester av
  Ha en bra vecka
  kram Meta

  SvaraRadera
 3. Här blåste det rätt mycket, men kanske inte storm!
  Julförberedelserna går framåt; idag är det klenornas tur...
  Alla julklappar är köpta, men jag väntar fortfarande på några, som jag beställt på nätet!
  Vi är ju vana vid en grön jul här nere, så det är som vanlig!
  Ha en fin vecka, kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Samma här. 5 grader varmt och regn...I morgon åker jag och fixar julklapparna tror jag:) Det mesta av julpyntet är framme. Bara granen,men den fäller jag nog ut de närmaste dagarna...
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin stjärna!
  Ja, julfeelingen får man nog jobba på nuförtiden, det är inte alls på samma sätt som när man var barn. Jag tror helt enkelt att man får göra alla de "juliga" sakerna för att komma igång - ungefär som jag kan tänka mig författare, de sitter nog sällan på fik och väntar på inspiration utan de har ett inrutat schema vid skrivmaskinen förlåt datorn, där de jobbar sina timmar varje dag. Så det är nog bara att peppa igång sig själv! :) Så gör något juligt idag som du tycker om!

  Kram Cathrine

  SvaraRadera
 6. Milt och grönt är skönt julväder, jag är inte van vid något annat. I lördags hade jag en trädgårdsdag utan att frysa, härligt! Tur att stormen kom av sig.
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 7. Så fint det glimmar i ditt fönster. Julpysslande tycker jag ger mycket stämning och grönt är väl också en julfärg : ) Nä, skämt och sidor, så hoppas jag på några snöflingor som får ligga över julen. Låter gott att ta det lugn. Varför pressa kroppen till julstök om den inte är sugen.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 8. Inomhus går det ju bra, men utomhus ... Jösses, vad grått det är! Inte är det julstämning ute direkt, men det blir nog jul ändå.

  Jenny

  SvaraRadera
 9. Så fint du julpyntat vid ingången, ser jätteläckert ut. Och nej, vi läste att det liksom ingen storm blev....så det kan bli. Och jag håller så med dig, det kan ju inte bli jul av det här, 7 grader varmt och spöregn - näääee, här finns inte minsta lilla julkänsla och det känns som det får bli så i år, det får passera liksom......Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Så mysigt och fint du har pyntat din entré! Mycket grönt och regn här. Tycker att det är helt ok, men lite snö till jul hade varit fint. I dag tog vi in granen och jag väntade på att julkänslan skulle infinna sig, men den verkar sitta långt inne. Ska klä den i morgon, granen alltså, och kanske händer det något då:-).

  Ha en fortsatt fin helg!/Eva

  SvaraRadera
 11. Lugnaste julen hittills, ingen stress och få klappar som redan är inslagna.
  Önskar dej en riktigt God Jul
  Kram
  Mariana

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja