måndag 9 december 2013

Vinterdag!


Det blev vinter för en dag här i Blekinge men bara för en dag. Idag finns nästan inget kvar av snön. Jag är litet kluven, ena sidan av mig tycker det är vackert med snön och den andra tycker "att gud så skönt att den försvann!"
Undrar vad min julros tycker, den lilla högen framför buxbomen, som precis hade börjat att blomma. Den får stå ut med regn, frost, snö och sedan tö.


4 kommentarer:

 1. Oh vad lycklig du kan vara som ingen snö har härär den kvr men det är rejält med tö så den kanske ger sig av här med.
  ha en fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Jag är kluven, som du! Visst är det fint med snön som lyser upp och skapar julstämning, samtidigt ett elände att skotta fram bilen och att köra i busvädret! Det värsta är väl när det är "on-off"-väder, som det ju verkar bli...! Här fick vi mängder med snö igår! Få se hur länge den varar!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Ja, här är en till. som inte gillar snö! Fast egentligen har jag inget emot snön, bara det inte blev så halt!
  Här finns inget kvar av den pyttelilla mängd snö vi fick.
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Vi har 7 grader idag och dimma eller tjocka som vi säger här och den går ända ner i marken. Och snön försvinner och jag är ledsen för det. Jag vill ha massor av snö och jättekallt när det är vinter. Det här vädret kan kvitta.
  När det gäller julrosen tror jag den klarar vädret bättre än vi människor!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja