måndag 3 februari 2014

Vårkänsla!

Det funkade! Ja, att jag längtade så efter våren! För till helgen började det regna och en och annan solstrimma hittade till Blekinge, vi fick även plusgrader. Så nu börjar snön smälta!

Jag letade i min bildbank och fann dessa bilder på...

blåbärsriset som blommar. Visst är blommorna bedårande när de antar den där skira rosa färgen!

8 kommentarer:

 1. Helt ljuvliga! Blåbärsris helt för sig självt sådär är jättevackert tycker jag. Sen är det ju inte så dumt tillsammans med tulpaner heller...

  Kram,
  Maria

  SvaraRadera
 2. Det känns som jag ska ta in en bukett ris nu Mina körsbärskvistar är snart över. och längtan till våren är stor, Njuter av dina bilder de är så vackra..
  Ha en fin dag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Jag ser att blåbärsriset blommar hos dej också, visst är det härligt? Man får allt liiiite vårkänsla ändå, och speciellt när solen skiner, som här, idag. Nu kan man snart börja se framåt igen, bara de s.k. "Oxveckorna" har passerat!

  Fina bilder du hittade!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Haha, det är den tredje bloggen jag läser, där det visas blommande blåbärsris och precis så där ser mitt också ut! Det är vi vårlängtare, som ser sådana saker! Slask och dimma här idag och lite närmre våren...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Skirt och fint med ris!!
  Det börjar bli dags att ta in kvistar.
  Kram
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Så fint och skirt! Ofta missar man de där små raringar om man inte tar in ris. Bra idé, jag ska också plocka mig en bukett.

  SvaraRadera
 7. Nu tittar jag på dina fina bilder igen fast på större skärm och inte i lilla pilliga mobilen, så nu måste jag bara kommentera igen: tänk om blåbärsblommorna vore lika stora i verkligheten som på bilden, wow!

  SvaraRadera
 8. Blåbären blommar, då är det försommar. Not. Men den kommer. Blåbärsblommor är otroligt vackra när man tittar på dom och med bloggögon gör man ju det! Fördel - stor.
  Harstad, en dam som bor en bit härifrån är från Harstad och jag har aldrig förstått varför hon flyttat hit.....
  Agneta kram

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja