onsdag 29 januari 2014

Att vara positiv!

Jag försöker verkligen, verkligen försöker - att vara positiv till vintern.

Ute snöar det och snöar och jag längtar efter barmark och fågelsång, sol på näsan och vårens första värmande strålar. Jag stålsätter mig verkligen - att leva i nuet, tycka om vintern, snön och kylan...

men jag lyckas inget vidare. 

Jag längtar! Gör du?

8 kommentarer:

 1. Vi känner lika!!!!!! Jag kämpar också allt vad jag kan. Lycka idag dock. Jag har blivit faster igen och allt har gått bra:).

  Du är välkommen till min trädgård när du vill. Behöver inte alls vara på öppet-trädgård-dagen.

  Kram,
  Maria

  SvaraRadera
 2. Ja, såhär års kan man nästan längta ihjäl sej efter ljuset och våren! Jag känner precis likadant, och FÖRSÖKER verkligen se det positiva med vintern...!
  Härliga bilder du visar, de muntrar upp en!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Samma här - med samma resultat... Vi hade lite sol i förmiddags och då tänkte jag: "Det är faktiskt vackert", men nu är det grått igen. Och nu snöar det också. Och är halt på vägarna. Nääeh, det gååår inte att tycka om!
  Jag tror jag går i ide!
  Vinterkram, Monica

  SvaraRadera
 4. Längtar???? Det är bara förnamnet! Näää, vinter är jobbigt, men kanske måste det till för att man riktigt, riktigt ska uppskatta våren?
  Vi får hålla ut och hålla tummarna för en tidig vår.
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 5. Hei! Her laver snøen ned og det har den gjort i to uker. Vasser i snø, måker snø og ser snø så langt øyet rekker, men da er det godt å se oransje og rosa i lange baner. Takk! Anne

  SvaraRadera
 6. Så fägglatt och härligt! Har just sorterat vinteräpplena och serverat till fåglar och rådjur. De är fortfarande ganska röda och härliga. Jag tror det hjälper en del om man omger sig med färg just nu. Går omkring i en ful fleece, med den är varm och underbart röd! Tack för dina härliga bilder! De hjälper!

  SvaraRadera
 7. Javisst lengter jeg, men med de nydelige blomstene du viser frem så ble lengselen litt mindre:) Vi får skape vår inne som best vi kan. Ha en trivelig helg! Takk for koselige ord hos meg.

  SvaraRadera
 8. Hej, kul att hitta hit till dig. Massa fint att kika på och inspireras av!
  Nej det är inte alltid lätt att behålla positiviteten på vintern... men viktigast är väl att försöka och här har du lyckats bra ;)
  Önskar dig hen fin helg! // Allis

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja