tisdag 18 februari 2014

Solgult!

Ja, många är ni som har visat bilder på solgula vintergäck och vintervita snödroppar och jag kan ju inte vara sämre.

Visst är det härligt med dessa tidiga vårblommorna. Jag har rätt många ruggar av snödroppar som den första ägaren har planterat. Några står längst nere vid ån och har just nu vatten som nästan når upp till blomman. Så har det varit de flesta vårvintrar vi bott här men de verkar klara av det. Jag tänker varje höst att jag ska flytta dem men glömmer.

9 kommentarer:

 1. Ja, det är verkligen något speciellt med de allra första vårblommorna! Efter att ha längtat så länge så börjar det då äntligen spira lite i rabatterna!
  Snön på torpet är nästan helst borta nu! Jag gör nog ett inlägg därifrån snart...!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Dejlige foårsbilleder og dejlige forårsblomster :-)
  Knus
  Signe

  SvaraRadera
 3. Vad jag njuter av alla vårbilder som dyker upp lite varstans på bloggen nu. känns som vi kanske inte har den så långt bor nu.
  Ha en fin dag
  kram Meta

  SvaraRadera
 4. Snödroppar verkar vara små tappra växter! Och lika njutbara varje år, precis som vintergäcken!
  Vårkram, Monica

  SvaraRadera
 5. Ååååå, har du vintergäck, det har jag försökt med i hela mitt liv, men dom vill sig inte. Härligt! Och snödroppar är ju så söta. Vi hade snö i morse sen regn hela dagen.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Vintegäck vill inte alls växa hos mig, så det är därför extra härligt att se dina solgula bilder och snödropparna har kommit lite längre än hos mig.
  Jättefint!

  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 7. Hei! Utrolig deilig å se blomstrende snøklokker. Her har de såvidt begynt å vise seg. Det er en fin tid vi går i møte nå. Ha det godt! Anne

  SvaraRadera
 8. Vintergãck er så søte. Skinner som soler i vinterhagen. De er en fin kontrast til snøklokkene. Jeg må se å få dem plantet i hagen min til neste sesong. Vårlig stemning hos deg.

  SvaraRadera
 9. Vilka fina soliga bilder!!!
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja