tisdag 27 januari 2015

Att flytta!

Idag handlar det inte om trädgård, nej idag handlar det om att flytta! Inte så att jag är i flyttagen men sugen blir jag allt!

Det här objektet ligger ute på Hemnet och jag måste ju säga att jag onekligen blir litet sugen på att flytta. Huskroppen kanske inte är det vackraste jag har sett men invändigt så har det mycket av det jag söker idag. Stora rena rum med mycket ljusinsläpp, en fantastisk rymd och jag tror jag skulle trivas alldeles ypperligt!

Du som följt mig ett tag vet att jag flyttat rätt ofta i mina dagar och det här huset från mitten av 1960-talet kittlar verkligen min flyttnerv.

11 kommentarer:

 1. Jag förstår dej - härliga ljusinsläpp och dessutom supersnyggt stajlat! Wegnerstolarna där....oj, så snygg! Kanske lite väl minimalistiskt för min smak, men såååå vackert och stilfullt!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Wow! Vilket häftigt hus och unikt! Förstår att du blir sugen! Skulle inte heller tacka nej till uteplatserna och vardagsrummet med öppen spis, för att inta tala om biorummet! Lite skillnad mot ditt hus nu! :)
  Kram
  Cathrine

  SvaraRadera
 3. Visst är det häftigt och vackra fönster. Skulle inte orka flytta en gång till Då får det nog bli till hemmet och då behöver jag inte göra det själv.
  Lycka till hoppas det stannar vid en dröm
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att se, smaken är verkligen som baken. Jag var också in på hemmet idag men tittade på gotlandshus av äldre modell.

  Jenny

  SvaraRadera
 5. Wow! Jag gillar också den typen av hus, stilrent, funkis. Det var nära att yngsta dottern i Stockholm köpte något liknande innan de hittade tomten de nu bygger på. Visst är det roligt att drömma lite, men som vi har "pratat" om tidigare, så vill jag absolut inte flytta härifrån!
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera
 6. Tänk att få fylla de luftiga rummen med djungelväxter och en lång rad frösådder framför de stora fönstren, he, he, he! Skojar, njuter faktiskt också av ljus, rymd och avskalat, men ändå har utrymmena en tendens att fyllas upp av diverse projekt, särskilt framför fönsterna ljust nu.
  Allt gott och kram
  Anette

  SvaraRadera
 7. Häftigt hus! Jag älskar hus och hade kunnat tänka mig många olika husstilar att trivas i. Däremot är jag inte en person som gillar att flytta. Jag älskar känslan av att kunna bo länge på en plats.

  Kram,
  Maria

  SvaraRadera
 8. Men hur ser trädgården ut!!
  Mariana

  SvaraRadera
 9. Verkligen ljust och luftigt! Härligt med stora fönster.
  Vi skulle behöva lite större här hemma men är nog inte beredda att flytta ändå.
  Skönt att du inte tänkte flytta på riktigt för din trädgård vill jag se i fortsättningen också!

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 10. Vi tog beslutet för över tre år sedan och flyttade och fick stora fönster, öppen planlösning och fin utsikt. Precis som vi drömt om... fast det har varit mycket jobb där i mellan:))
  Det är kul att kika in på hemnet ibland och drömma och få nya ideer också.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 11. Härligt att läsa att fler än jag har lite "flyttblod" i ådrorna. Brukar säga att jag ständigt har ett litet hus på gång. Hemnet välbesökt och underhållande. Ibland rycker det riktigt till och man vill genast åka och titta in.
  Härligt hus det där.
  Ha det gott
  Fia :)

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja