söndag 12 april 2015

Alan Titchmarsch och "How to be a gardener"

Långt innan jag blev bekant med Monty Don och Gardeners' World på TV så tittade jag på Alan Titchmarsch och How to be a gardener.

Han visade på hur man fixade till sin trädgård och gav många och bra tips på vägen.

Nu har jag upptäckt honom igen, då han syns i Sjuan på lördag förmiddag med programmet "Älska din trädgård" och som du även kan se i TV4 play.

Så har du inte upptäckt Alan än, så rekommenderar jag dig att titta på båda programmen. Själv sitter jag och tittar på avsnitten "How to be a gardener". Senast i morse med kaffekoppen i sängen, såg jag ett program då han förvandlade en typisk liten engelsk radhusträdgård till något ögat uppfattade som större. Efter det var jag så inspirerad och for ut i min egna lilla trädgård för att flytta en ligusterhäck.

13 kommentarer:

 1. Tack för tips på Alan Titchmarschs program.De såg jag alltid förr. Det ska vara en engelsman som gör trädgårdsprogrammen.
  Ha en bra vecka
  Luna

  SvaraRadera
 2. Jag är mycket dålig tv tittare har ingen ro liksom, vet egentligen inte varför. Kanske kan ändra mig. Dina bilder bara njuter jag av efter en jobbig dag på kolonin. då lindras den av det.
  Ha e fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Hei! Jeg husker jeg satt som klistra til skjermen. Så han såvidt i virkeligheten på Chelsea Flower Show for to år siden. Som å se en helt, hagehelt. Nydelige fotografier av våren. Det er så himla deilig å være i starten og tenke på alt som skal komme.
  God kveld! Klem Anne

  SvaraRadera
 4. Jag tittar varje lördag eftermiddag på bägge programmen. Det är en skön avslutning på en dag i trädgården!
  Jag har oxå sett varje avsnitt av : How to be a Gardener och gillar honom skarp! De är 2 helt olika personligheter och bägge ger mig mycket :)

  Ha det gott!

  //Veronica

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset! Det ska jag kolla på nästa lördag förmiddag (Och även se det på TV4Play innan dess)! Sådana program har jag saknat på TV länge!
  Ha en fin ny vecka, Monica

  SvaraRadera
 6. Tackar för tipset igen och jag såg faktiskt en skymt i en programtablå idag, just på 7:an! Det måste undersökas!
  Underbara bilder!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Honom har jag inte upptäckt än...tack för tipset! Vacker julros!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 8. Älskar dina TV-tips! Tittade på två program av How to be a gardner och jag förstår att du blev inspierard av den lilla radhusträdgården - det är ju helt fantastikst vad man kan göra! Blev också inspierard till den egna täppan.

  Allt gott och kram
  Cathrine

  SvaraRadera
 9. Tack för tipsen, jag ska genast titta! Jag har sett honom förr länge sedan men det ska bli intressant att titta igen.
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 10. Så fina bilder du visar. Anemonen störtläcker! Hopplöst att hinna med att titta på Play annars låter det som en superb början på dagen. Bara att hoppas på att det slinker in några av tipsen i din blogg.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 11. Tack för tips! Svårt att hinna med allt Monty Don har jag alla fall spelat in får nog göra detsamma med detta program.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 12. Så mycket fint!!!!
  Tackar ännu en gång för tipsen!
  Kram
  Mariana

  SvaraRadera
 13. Alan Titchmarsch är populär häri UK och har medverkat i många program. Han kan verkligen ge inspiration!
  Ha en trevlig söndag!

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja