onsdag 22 juli 2015

Instagram!


Sen en tid tillbaka har jag blivit litet mer aktiv på Instagram. Inte så att jag lägger ut bilder varje dag men jag lägger upp bilder oftare där än här.

Ibland blir det också så att jag inte alltid visar samma bilder här. Det är ju litet mer spontant med Instagram!

Så vill du även följa mig på Instagram så hittar du mig med användarnamnet mejrams. Du kan också klicka på Instagramikonen i högra fältet när du besöker bloggen, ifall du känner för ett tillfälligt besök.
(Alla bilder ovan är tagna av mannen min!)

Välkommen!

13 kommentarer:

 1. Vilka läckra närbilder! Har ni macro? Sländan gick jag ju nästan igång på - fick nästan lust att måla av den!
  När det gäller Instagram, så måste jag först byta min telefon innan jag kan delta där! Tackar ändå för tipset!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Makroringar till objektivet kör mannen min med och det fungerar bra. Bilden med vinbergssnäckorna är tagna med mobilen! Du kan alltid klicka på instagramikonen i högra fältet om du är nyfiken på bilderna och behöver inget konto eller mobil då. Målar du av sländan måste du visa. Jag gillar ju dina alster och sländor!/Merja

   Radera
 2. Nå har jeg lagt deg til på Instagram. Jeg legger ut mange blomsterbilder fra hagen der, og litt naturbilder og såmm. Følg meg gjerne hvis du vil. Navnet er annekristinnaurstad :-)

  SvaraRadera
 3. Vilka snygga bilder! Har hittat dig på insta, jag finns som enannanjenny där om du vill ses. Kommer inte åt att publicera inlägg på min blogg just nu eftersom jag inte kommer in på internet av någon anledning på datorn, måste ta tag i det någon dag ...

  Kram

  SvaraRadera
 4. Instagram har jag inte men däremot Facebook, där jag lägger in lite mer spontana bilder då och då!
  Din mans bilder är ju fantastiska!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Bra bilder den sista ser nästan hemsk ut. Har varken Facebook eller Instagram Har fullt upp med bloggen vill nog koncentrera mig på en grej
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. Hei Merja!
  Fantastiske bilder. Jeg må meg en instagramkonto. Da skal jeg følge deg, men klikke meg inn her også. Det har jeg gjort. Flotte bilder.
  God sommernatt! Anne

  SvaraRadera
 7. Wow vilka bilder.Han borde kanske ha en egen fotoblogg? Alla utom jag har instagram och facebook. Jag simmar lugnt vidare på min blogg trots att det är ute med blogg.Fast nu ser jag att Meta också bara har blogg.
  Man kan ju inte vara med överallt.
  Allt gott
  Annika
  Tack för din fina kommentar.

  SvaraRadera
 8. Har precis som du lite lugnt kommit igång med instagram, börjar se en del fördelar men är inte beredd att släppa bloggen eftersom den är som en trädgårdsdagbok för mig. Men har märkt att andra bloggare nästan uteslutande använder instagram numera. Intressant hur behov och användning av sociala medier förändras över tid! Ha en fortsatt skön helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Jag säger precis som Annika här ovan. Din man tar fantastiska bilder och jag har inte Instagram och jag har gått ur Facebook, det blir för mycket. Jag drar mig fram med min blogg jag också. Men det är kul att det finns att välja efter hur man känner för det hela.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Då ska jag kolla in dej där!
  Har också instagram MARIANA.SJOBERG
  Gillar dom kramgoa sniglarna
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 11. Fantastiskt fina närbilder!
  Visst är det enkelt och kul med Instagram (agnetas1). Jag fortsätter med min blogg samtidigt även om det kan dröja mellan inläggen ibland.

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 12. Å, nej... ännu en trevlig bloggare förlorad till Instagram, var det första jag tänkte, för det är ju svårt att hinna med och vara lika aktiv överallt. Man hittar sitt favoritställe och så koncentrerar man sig så klart på det. Fina bilder din man tagit, men jag hoppas du inte överger bloggandet helt. Det händer ju ständigt nya saker hos dig och du har så mycket att visa.
  Själv är jag faktiskt inte med i fb och finns inte på Instagram heller. Vet inte var jag skulle finna tiden och min mobil är alldeles för dålig för snygga Instabilder.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja