torsdag 7 januari 2016

Instagram!

Har du upptäckt Instagram (IG) ännu? 
Jag har funnits där nu ett tag och blivit mer och mer aktiv. Fast jag måste erkänna att det tog lång tid innan jag överhuvudtaget blev aktiv. Hade inget intresse av det och la bara upp bilder ibland och besökte sällan andra.

Sen blev jag mer och mer intresserad och nu kanske jag har ett inlägg/dag. Bildcollagen i inlägget är från de senaste dagarna. Den största behållningen av IG är att det finns så oerhört mycket inspiration att hämta och det är lättillgängligt. Du behöver inte ens skriva något ifall du inte har lust, ett bra komplement till bloggen tycker jag.

Är du nyfiken på mitt konto hittar du länk till den i högra kolumnen och har du ett eget konto, kan du väl skriva ditt kontonamn i kommentarsfältet. Det vore roligt att hitta dig även där!

15 kommentarer:

 1. Jo visst låter det spännande men jag nöjer nog mig med bloggen Har ju två stycken så det får nog räcka.
  Hoppas du inte överger oss då.
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Jag har varit på IG sedan i slutet av juli, då jag köpte ny telefon! Ja, vilka härlig bilder som finns där. Problemet för mej är väl att jag har så lite surf och det blir ganska dyrt det hela, men visst är jag där nästan varje dag.
  Underbara bilder du visar!
  Kram
  Lisa @liizah8

  SvaraRadera
 3. Härliga collage, inspirerande vackra bilder som triggar i gång förväntningarna!

  Nej, jag är inte med på vare sig Instagram eller Facebook, jag äger inte ens grundläggande kunskap om den digitala världen, allt nytt är så komplicerat att lära sig. Jag begriper faktiskt inte att jag lärt mig blogga, om än på en väldigt elementär nivå. Händer det nå´t oväntat så kommer frustrationen rusande...

  Dessutom blir det väl mycket tid vid datorn ibland så jag försöker begränsa mig.

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvaraRadera
 4. Ja, vi hänger ju där du och jag! :)
  Tycker också att det är ett bra komplement till bloggen. Snabb respons, mycket inspiration och det kräver inte så mycket som du skriver, det räcker många gånger med att klicka på gilla-knappen. Perfekt till och från jobbet på bussen.
  Många har ju övergått helt från blogg till instagram och det kan jag förstå eftersom instagram är så lättillgängligt till skillnad mot bloggen som oftast kräver tid framför datorn. Men jag vill inte överge bloggen för där känns det som man ändå jobbar lite mer med texten och innehållet - framför allt blir det ju en perfekt dagbok där man kan följa sig själv och se vad man faktiskt gör i trädgården och med huset.

  Jag tror också många tycker att det är lättare att kommentera på instagram, det räcker med några ord. På en blogg kanske man känner att man måste skriva mer och längre och då kanske man inte kommenterar alls...med tanke på att många övergår från blogg till instagram. Men jag hoppas verkligen att vi bloggare som lärt känna varandra fortsätter med vårt bloggande för det har verkligen gett så mycket i vänskap, kunskap och inspiration.

  Kram på dig,
  Cathrine

  SvaraRadera
 5. Nja instagram - jag brukar kolla lite där då och då, men det är så ytligt, tycker jag. Här på bloggen får man vänner, känns det som! Så jag nöjer mig nog med det!
  Kram från mig!
  Monica

  SvaraRadera
 6. Hej
  Ja jag är helt såld på insta. Så lätt och så många härlig instavänner man får snabbt som sjutton dessutom.
  Allt är lättare liksom.
  Kul med dina fina collage.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 7. Jätte fina collage!! Gillart också, man fastnar fort för det. Lätt att använda och att ta kort gillar jag:) Jag heter merja67
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 8. Vi är redan vänner där! lotbir Fina collage! trevlig helg! /Lotta

  SvaraRadera
 9. Problemet med Insta är ju att det är så lätt att fastna och jag hatar att skriva långa svar med recept och annat på mobilen där allt är så smått och jag lätt skriver fel, men jag har bara varit där en vecka. Glad för att jag hittade dig där.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 10. Superfina kollage, sådana gillar jag! Men man måste nog ha en smart telefon för att riktigt uppskatta IG, eller hur? Och det har inte jag, jag har ju knappt en mobiltelefon :)
  Trevlig helg!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 11. Jag trodde jag kommenterat här men jag gick tydligen över till mobilen och hälsade på dig där på en gång. Nu har jag instagrammat ett litet tag och jag vet inte riktigt om jag är såld på det. Det är roligt att titta på alla fantastiska bilder, men själv blir jag förvirrad, har jag bloggat detta, ska jag blogga det eller har jag instagrammat det eller vad det det jag skulle göra, det blir nog kanske eventuellt för mycket för min lilla hjärna! Vi får se, det kanske går att strukturera upp det! Egentligen vill jag ju frigöra tid från datorer men nu har det istället blivit mer och jag hinner inte läsa mina böcker, och det är inte bra!
  Från det ena till det andra, igår hade vi snö och vinter och minusgrader och idag precis motsatsen, det töar och är fult och grått! Så det kan bli!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 12. Vackra collage! Jag gillar också instagram lite lättare och snabbare ett kul komplement till bloggen.
  Kram Annika som finns på @halmhattochmamelucker

  SvaraRadera
 13. Hej Majrams :0) Så skønne collager .....længslen efter sommer og forår bliver nu endnu større ;0) Jeg vil melde mig under dine instagram faner lige om lidt - jeg bruger navnet glimpses_and_moonlight i det forrum :0)

  Dorthe

  SvaraRadera
 14. Härliga bilder du lägger ut. Jag följer ju dig på insta. Själv säger jag som Agneta, helt såld är jag inte och det tar mycket tid. För mig ett forum där jag lägger ut bilder som inte fått ett sammanhang på bllggen, där jag vill skriva lite mer.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 15. Hej igen!
  Måste förklara! Jag älskar förändringar och har alltid gjort. I alla sammanhang. Är inte rädd för dom alls, annars betraktas ju oftast förändringar som en av människans värsta fiender, men så är det inte här. Men jag har aldrig tyckt om sommarhalvåret, det är liksom något annat, men sen jag började blogga har jag förlikat mig med våren. Våren är för ljus och som barn och ung kom hösnuvan som ett brev på posten, är född med den. Annars brukar jag var väldigt tillfreds med den tid som är just för tillfället, men vintern är vackrast. Ville bara förklara lite! Kramar Agneta
  p.s. idag skiner solen och jag ser att fönstren är smutsiga efter alla saltstormar och det är dammigt överallt, bara en sån sak!!!!!!

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja