tisdag 29 april 2014

Entré april

Jag har helt glömt bort att lägga in april månadsbild på entrén. Jag tog bilden för dryga veckan sedan och egentligen skulle jag ta en bild till, för jisses vad det har exploderat i naturen. Klotkörsbären som syns till höger bild är helt utslagna nu och mycket annat är också längre gången än på denna bild. Den som är uppmärksam ser att det också hänt något med...

buxbomen som står till vänster i bild. Den fanns här när vi flyttade hit och hade nog aldrig blivit klippt. Jag har gått och sneglat på den. Ska jag klippa eller inte, den var trots allt fin i sin form och rätt stor men så beslöt jag mig för att ta fram sekatören. Egentligen skulle jag ha väntat litet men nu är det klippt! Fler entrébilder hittar du i högerspalten längre ner om du är nyfiken på hur det förändras.


Nu kan jag ju inte lämna er med en risig buxbom på näthinnan. Så här kommer litet stekta ägg, ja jag tycker de ser ut så, mina soldyrkande botaniska tulpaner.5 kommentarer:

 1. Ni har verkligen en vacker entré! Ja, det går snabbt nu, från dag till dag ser man utvecklingen! Det lär kanske stoppa upp lite nu eftersom det tydligen ska bli kallare!
  Så söta dessa tulpaner är! Jag har själv liknande på torpet,som funnits där sedan jag flyttade dit!
  Ännu en skön försommardag, verkar det som. Det gäller att njuta nu!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Som jag sagt förut; ni har en så välkomnande entré! Vi har också sådana soldyrkande botaniska tulpaner här, som troget kommer tillbaka år efter år! Gillas!
  Ha det så skönt, kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Så vackert det är vid din entré. där måste väl alla känna sig välkommen. Buskbom ja oj den har jag glömt att klippa . det får det nog bli idag.
  Tack för påminnelsen. De små gula tulpanerna älskar jag, hade några med från odlingslotten, de trivs inte så bra hos mig nu så i år var det bara en som kom. det får bli fler satta till hösten.
  Ha en Skön Valborg
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Vad det är roligt med dina entrébilder! Det ser så fint ut!
  Det ska bli kul att se hur buxbomen blir efter beskärningen.

  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Håller med samtliga här. Er entré är fantastisk fin och välkomnande! Buxbomen kommer säkert klara sig trots beskärningen. De är tuffare än man tror ;)
  Ser att du har tre klotkörsbär i "grupp". Så snyggt när alla blommar och än bättre blir det om något år när de är större. Jag planterade ett klotkörsbär i höstas och det är således första året jag har ett. Gillar det! Vill ha två till. Så det blir tre i rad.

  Ha en fin dag!
  Kram Tamara

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja