torsdag 27 mars 2014

Inspiration!

Foto: jinnyblom.com
Här kommer en bild från min inspirationsmapp, en bild som jag har omsatt i min lilla trädgård. När jag hämtar inspiration från bilder är det just inspiration jag vill ha. Jag gör nästan aldrig något likadant och i det här fallet är det faktiskt också en omöjlighet eftersom min trädgård är så liten.

Så här blev det i stället i min trädgård. Tre stycken klotkörsbär planterade jag förra året i den nya rabatten. Än så länge är det väldigt små i kronan men tanken är att de i framtiden ska växa ihop och bilda ett riktigt fint tak. Skydden på stammarna är faktiskt mot mina egna katter som tror jag har planterat klösbrädor åt dem. Här gäller det uppfostran och tills de har lärt sig får skydden sitta kvar.

 De är full i knopp och får vi litet värme så har jag körsbärsblom i trädgården. Idag är det dock gråmulet som synes på bild.

4 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med inspiration, sånt tror jag alla kreativa människor behöver på något sätt!
  Din trädgård är sååå fin och så välskött och jag avundas dina fina rabatter med kantstenar runt om....! *suck* Jag får ont i ryggen bara jag tänker på mina..rabatter alltså! :)

  Nu hoppas vi på lite vårsol i helgen!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Håller med Lisa, det ser verkligen fint ut i din trädgård! Måste nog börja titta mer i trädgårdstidningar...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Inspiration är viktigt för människans utveckling och det är ju det vi kan ge varandra, bl a genom vackra bilder och tankar som dina!

  SvaraRadera
 4. Så kul att se både inspirationsbild och din variant! Jag tror det blir jättefint.

  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja