fredag 1 maj 2015

Gul skunkkalla!

Jag har inte varit någon bra bloggvän den senaste tiden men det beror på att tekniken inte riktigt varit med mig. Den sista bilden jag fick iväg med mobilen var vyn från Visby botaniska, sen fick jag både problem med att blogga och kommentera hos er. Några kommentarer fick jag iväg men de är nog både anonyma o ofullständiga.

Snart hälsar jag på igen och tills dess bjuder jag på en bild på den gula skunkkallan som jag hittade på Visby botaniska. Fotot är taget med mobilen och jag blir alltid lika förvånad att de blir så hyfsade. T o m lilla flugan till vänster på blomman syns.

7 kommentarer:

 1. Den var verkligen annorlunda som kalla mindre och annan färg
  Kul att se
  Ha en fin och skön helg hoppas allt löser sig för er med det tekniska
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Vilken annorlunda kalla! Härlig citrongul färg!
  Himla trist när tekniken inte funkar! Själv har jag en superseg dator som trilskas allt som oftast!
  Bra att kunna lägga in med mobilen, det påminner mej om att jag verkligen borde byta ut min urdåliga mobil....!
  Hoppas att du har en härlig långhelg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Vet du, vi har hur mycket skunkalla som helst vid ån där jag bor. Den har spridit sig och går både upp i skogen och hit ned till oss. Tror det är unikt.
  Kram luna

  SvaraRadera
 4. Den gula skunkkallan ser verkligen exotisk ut! Jag visste inte att kallor kunde växa ute i vår kalla nord...
  Hoppas att du snart får ordning på tekniken med datorn!
  Må väl, kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Har alltid önskat mig gula skunkkallor! Några år hade jag en men den försvann ner i jorden på något mystiskt vis. Gick alltid och tittade på dom i Botaniska i Göteborg när vi bodde där. Funderade på att låna (!) med en liten, liten en hem, men gjorde det så klart aldrig.
  Att inte datorn fungerar är frustrerande. Hoppas det ordnar sig snart.
  Vilka fina bilder du kan ta med din mobil, det kan inte jag, det blir rena smörjan varenda gång. Kul när det blir så bra och jag såg flugan!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Häftig! Ja, det där med datorer... Min tar en halvtimme att knäppa på ibland, jag ljuger inte. Det gäller att ha lite framförhållning. När jag sitter vid paddan går det desto fortare men då kan jag inte blogga.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jobbigt är tekniken krånglar. Jag trodde nästan du övergivet fastlandet för Rosornas ö. Den gula skunkkallan så läcker. Brukar växa nästan ute i vattnet, svår att fota. Jag har gjort några försök hos min moster som planterat in den i sin bäck. Så fräsch och fläckfri gul färg. Undrar vilka insekter den är designad att locka, eller är det kanske fåglar som ska tjusas...
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera

Om du ställer en fråga i kommentarsfältet, så svarar jag dig här, under din fråga./Merja